Voorwaarden aanmelden

Op deze pagina maken we helder wat de bedoeling is en wat hierbij de voorwaarden zijn.

We vinden het super als jullie mee willen doen. Maar we willen ook duidelijk zijn: jullie deelname is volledig op eigen initiatief en eigen risico. De initiatiefnemers achter deze actie willen dit jaar zelf ook weer deze Run gaan lopen en we zien daarom geen mogelijkheid om verregaande organisatie op ons te nemen. Een van de belangrijkste zaken is dat je een gewone deelnemer aan het verkeer bent en wij geen maatregelen kunnen en zullen treffen in het kader van de veiligheid. Daar is iedereen zelf verantwoordelijk voor! Wel zullen we zorgen voor een aangeklede start- en finishplek.

Wat gaan we doen?
Je kunt je opgeven voor een hele (269km) en een halve (85km) editie.

De hele editie:
Een estafetteloop van Cambuur naar Feyenoord. Ongeveer 269 kilometer, dwars door Nederland. De route is al bekend en deze zal aan jullie beschikbaar worden gesteld middels GPX formaat. Je zult als team de hele route moeten lopen. Het is de bedoeling dat de lopers afwisselend op de route zijn. De frequentie van wisselen en de volgorde hiervan is vrij. De lopers die niet lopen zullen verplaatst moeten worden over de route naar het volgende wisselpunt, bijvoorbeeld met een busje, auto of zelf op de fiets. O ja, ben je van de route af, dan zal je terug moeten lopen.

De teams bestaan uit maximaal 8 lopers en verdere begeleiding (zonder limiet). Uiteraard moet je denken aan bijvoorbeeld een busje of een auto die de lopers elke keer van wisselpunt naar wisselpunt brengt. Daarnaast is het natuurlijk verstandig om 's avonds goed verlicht op pad te gaan. Verder moet je fietsers hebben die voor de veiligheid zorgen én de goede route bepalen voor de lopers. Als laatste kun je nadenken over de catering en verdere (lichamelijke) verzorging onderweg.

De halve editie:
Een estafetteloop van Baarn (NCFS) naar Feyenoord. Ongeveer 85 kilometer, dwars door Nederland. De route is al bekend en deze zal aan jullie beschikbaar worden gesteld middels GPX formaat. Je zult als team de hele route moeten lopen. Het is de bedoeling dat de deelnemers afwisselend lopen en fietsen. De frequentie van wisselen en de volgorde hiervan is vrij. De teams bestaan uit maximaal 4 mensen.

Wij zullen zo snel mogelijk de route bekend maken. We willen met zoveel mogelijk teams ongeveer tegelijk finishen. Graag ontvangen we van jullie de verwachte gemiddelde snelheid, zodat we kunnen uitrekenen wanneer je ongeveer moet vertrekken.

Als je meedoet verwachten we een minimale bijdrage van € 2.500 (hele) of € 500 (halve), die volledig ten goede komt aan de NCFS. Op de website zullen we een 'teampagina' voor jullie aanmaken waar je jezelf kan presenteren en waar een donatiemogelijkheid op gemaakt wordt, waarbij het geld rechtstreeks bij de NCFS terecht komt.

Hieronder samengevat nog de uitgangspunten die we jullie graag meegeven:

 1. Deelname is volledig op en voor eigen risico.
 2. Je bent een gewone verkeersdeelnemer.
 3. Alleen lopen waar toegestaan (voetpad, fietspad, in uitzonderingsgevallen rechts op de openbare weg)
 4. Alleen fietsen waar toegestaan (als er over een voetpad begeleiding nodig is, rekening houden met de overige wegdeelnemers)
 5. Alleen autorijden waar toegestaan (te allen tijde)
 6. Stoppen voor rood, voorrangswegen etc.
 7. Alleen je behoefte doen waar toegestaan. Zoek openbare gelegenheden.
 8. Geen geluidsoverlast
 9. Afval gooien we in de vuilnisbak
 10. Er is geen controle door ons d.m.v. checkpoints o.i.d.
 11. Wisselpunten moeten op openbare gebieden, bijvoorbeeld een parkeerplaats
 12. EHBO en noodgevallen vallen onder eigen verantwoordelijkheid
 13. Bij schade is het team zelf verantwoordelijk. Dat geldt ook voor ernstige schades, zoals alle mogelijke schadesoorten ten gevolge van letsel of overlijden. Regel je eigen verzekering als je dat nodig acht.
 14. Er is een minimale bijdrage van € 2.500/€ 500 verplicht.
 15. Haal je de CFRun niet, meld dat dan bij CF team Ren voor Ben