Weer drie nieuwe sponsors

20 mei 2016 door Hilbert Krijtenburg

De volgende 3 bedrijven hebben een bijdrage willen leveren aan de CF Run door team "Ren voor Ben" te sponsoren:

Autobedrijf Bergwerff uit Berkel en Rodenrijs is gespecialiseerd in betrouwbaar onderhoud en reparaties van alle merken auto's. Wij ontzorgen u waar wij kunnen, tegen normale tarieven. Klantgerichte service, met de juiste partners en de juiste materialen. Het moet gewoon goed zijn. Periodiek onderhoud van auto's is belangrijk voor de levensduur en totale beheerskosten van de auto. Wij adviseren over materialen en denken mee over mogelijke besparingen.

KAMADUR Office uit Bleiswijk is de aanbieder van compatible, recyclede & originele printersupplies, printeronderhoud en kopieerpapier. Daarnaast leveren wij nieuwe printers & multifunctionals, koop en lease, en voorzien we in alle voorkomende kantoorbehoeften.
Met de optimale formule van een hoge kwaliteit, duurzaamheid, een scherpe prijs, een eigen bezorgdienst en een ongekend serviceniveau, hebben wij een uitstekende naam opgebouwd bij onze relaties.

Veldwerk Uitzendbureau uit Rotterdam is, actief in de regio Oostland-Zoetermeer-Westland. Wij willen ambitieuze werkgevers en getalenteerde mensen samenbrengen. Nieuwe ontwikkelingen en trends in de branche vertalen wij naar kansen en mogelijkheden voor u. Uitdagingen gaan we aan door in oplossingen te denken. Welke vraag heeft u op het gebied van personeel? Wij denken graag actief met u mee!