Vakantie is voorbij

09 september 2016 door Hilbert Krijtenburg

De vakantie is voorbij en ook toen hebben we niet stilgezeten. Iedereen is tijdens de vakantie gewoon verder gegaan met trainen voor de loop en ook is de route volledig nagelopen en bijgewerkt. Deze komt ook op de site te staan.

Verder zijn alle teams ook druk bezig geweest met het inzamelen van donaties, verzinnen van acties en natuurlijk het regelen van alle logistiek etc rondom de loop zelf. Het aftellen is daarmee ook gelijk begonnen, want het is inmiddels nog maar 3 weken voor het zover is.

We hebben ook de pers aangeschreven en zo heeft Metro (regio Rotterdam) onlangs nog een stuk geschreven en zijn we met de volgende media bezig om nog meer bekendheid te krijgen (Hart van Nederland, AD, NOS, RTV Rijnmond en Friese regionale bladen).

Wilt u ons tijdens de loop komen aanmoedigen? Check dan het nieuwsbericht over de route om te zien waar de grote wisselpunten zitten en hoe we precies zullen lopen. Ook is het natuurlijk super leuk als er mensen zijn die komen uitzwaaien, maar ons ook komen binnen halen. Dus kom gerust een kijkje nemen bij de start (Cambuurplein in Leeuwarden) of de finish (stadionplein de Kuip in Rotterdam).