CF-RUN 2018

De 3e editie ging dit jaar van start op vrijdag 28 september 2018 vanuit het Cambuur Stadion. Ada Roerdinkholder - Eenink (team Care For Donate More) werd weer weggeschoten vanaf de middenstip aangemoedigd door de rest.

Een klein half uur later was het de beurt aan Team Ren voor Ben om ook te starten. Dit jaar hoopten we natuurlijk op droog weer, want vorig jaar waren we volledig nat geregend. Dat was dit jaar anders, want we starten met heerlijk weer. Echter houdt mooi weer in het najaar automatisch in, koude nachten. En dat was het dit jaar. We zijn door vele mistbanken gelopen in de polder en hebben de temperatuur tot aan het vriespunt voelen zakken. Heel vroeg in de ochtend begon de groep fietsers, die dit jaar voor het eerst meededen, aan hun tocht van Culemborg met een grote bocht naar Feyenoord (240km).

 

Je merkt dat de ervaring er is, want het was weer een ontspannen loop. Voor sommige was het met een matige voorbereiding flink afzien, maar uiteindelijk bereikten we allemaal tegen 4 uur De Kuip waar we werden opgewacht door familie, vrienden en de NCFS.

Omdat er nog steeds gedoneerd werd en we nog geld van een sponsorloop binnen moesten krijgen hebben we een voorlopige cheque uit mogen reiken van € 25.500, waarvan we wisten dat dit nog wel iets hoger kon uitvallen. Uiteindelijk zijn we geëindigd met het mooie bedrag van
€ 27.483. Kortom een super mooie ervaring rijker met een prachtig mooi eind resultaat.